Home  /  Boli   /  Stresul şi dereglările hipotalamusului iţi încălzesc organismul

Stresul şi dereglările hipotalamusului iţi încălzesc organismul

Dacă aveţi întodeauna bufeuri, fiindu-vă cald indiferent de tepmeraturile de afară sau din casă, există doua posibile probleme pe care vrem să vi le prezentăm în articolul de astazi:

Dereglările hipotalamusului

Hipotalamusul are un rol extrem de important în organism, doarece acesta este cel care reglează temperatura corporală, iar dacă vă este mereu cald e posibil ca hipotalamusul să fie răspunzător pentru asta. În acest caz, tot ce poţi face este să te îmbraci adecvat şi să ai mereu la îndemână un evantai. De asemenea, este bine să consultaţi un medic specialist în această problemă pentru a putea remedia problema în cel mai sigur mod cu putinţă.

Stresul

Nu este o noutate faptul că stresul poate avea un impact major asupra organismului, de cele mai multe ori în sens negativ.Pe lângă faptul că accentuează riscul de boli cardiace, contribuie la acumularea kilogramelor şi poate determina apariţia insomniei şi a depresiei, stresul ne face să fim anxioşi, iar anxietatea creşte tensiunea arterială, făcându-ne să avem bufeuri. Nu este de mirare că atunci când vă certaţi cu cineva simţiti că luaţi foc.

 

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button