Home  /  Boli   /  Metoda prin care poţi scăpa uşor de mirosurile neplăcute din pantofi

Metoda prin care poţi scăpa uşor de mirosurile neplăcute din pantofi

Mirosul din pantofi este deranjant, mai ales dacă vine din pantofii tăi preferaţi. Temperaturile crescute şi încălţările foarte decupate nu ne permit să purtăm şosete din bumbac şi astfel ne pricopsim cu o serie de mirosuri neplăcute. Nu trebuie să intrăm însă în panică, deoarece există modalităţi de a preveni şi elimina mirosul din pantofi.

Cum timpul nu îţi permite să îţi speli încălţările după fiecare purtare, iar dacă ţi-ar permite, mai mult ca sigur acestea s-ar deteriora rapid, vă vom dezvălui o altă metodă pentru a scăpa de mirosurile dezagreabile fără să fie necesar să speli încălţările urât mirositoare.

Deşi o să vi se pară uşor ciudat, pliculeţele de ceai nefolosite, au un efect neaşteptat de bun, deoarece absorb umiditatea din pantofi, elimină mirosurile neplăcute şi lasă chiar o aromă frumos parfumată în interiorul încălţărilor tale.

Tot ce trebuie să faci este să pui câte un pliculeţ nefolosit de ceai în fiecare pantof şi să îl laşi să acţioneze peste noapte. Dimineaţa, vei observa că plicul de ceai a absorbit mirosul neplăcut şi a lăsat chiar o aromă plăcută în pantofii tăi.

 

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button