Home  /  Boli   /  Patrunjelul ne poate scăpa de problema picioarelor umflate

Patrunjelul ne poate scăpa de problema picioarelor umflate

Vara, majoritatea oamenilor se confruntă cu problema picioarelor umflate. Insuficienţa venoasă cronică afectează peste jumătate din populaţia întregului glob şi se manifestă mai ales în zilele caniculare.

Insuficienţa venoasă poate fi depistată atunci când picioarele devin grele şi dureroase, gleznele se umflă şi dor. Căldura specifică sezonului în care ne aflăm nu face altceva decât să înrăutăţească problema, aşa că ai nevoie de un remediu eficient care să te ajute să scapi de disconfortul creat de picioarele umflate.

Ceaiul de pătrunjel este extrem de eficient în lupa cu picioarele umflate. Pentru a prepara un astfel de ceai ai nevoie de 5 linguri de pătrunjel proaspăt, mărunţit, pe care să îl fierbi în 500 de ml de apă. Adu apa la punctul de fierbere, adaugă pătrunjelul şi lasă ceaiul să fiarbă 5 minute. Lasă apoi, peţ de 20 de minute, ceaiul să se răcească, acoperind recipientul în care se află cu un capac.

Consumă cantitatea de ceai pe parcursul întregii zilei, bând din el de trei ori. Rezultatele vor apărea încă din prima zi.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button