Home  /  Boli   /  Frunzele de varză pot vindeca glanda tiroidă

Frunzele de varză pot vindeca glanda tiroidă

Sănătatea este extrem de importantă, iar atunci când vrei să ameliorezi anumite simptome sau dureri, pe lângă tratamentul prescris de un medic specialist, este bine să cunoşti şi efectele benefice pe care le putem obţine de la mama natură.

Tiroida este cea mai mare glandă endocrină, dar nu depăşeşte greutatea de 20 de grame. Aceasta secretă doi hormoni, T3 şi T4, care influenţează fiecare ţesut şi fiecare celulă din organism. Sunt responsabili de producerea de căldură, adică au rol termogenetic, şi stimulează rata metabolismului bazal, cel care asigură o funcţionare în condiţii de bază a întregului organism. Atât deficitul cât şi excesul de hormoni tiroidieni vor avea un răsunet general asupra organismului.

Frunzele de varză sunt similare cu un magnet, deoarece ele atrag şi „scot” boala din corpul nostru. Pe lângă faptul că varza est un ingredient excelent pentru a prepara diverse mâncăruri, varza este foarte benefică pentru a trata afecţiunile tiroidei.

Glanda tiroidă este extrem de importantă, deoarece hormonii săi, enumeraţi mai sus, ajută la dezvoltarea organismului, la funcţionarea metabolismului, dar şi la o mai bună funcţionare a organelor din sistemul digestiv.

Dacă vrei să îţi vindeci glanda tiroidă, astfel încât să poată reveni la funcţionarea sa normală, pune frunzele de varză direct pe gât, acolo unde se află glanda tiroidă. Acoperă frunzele cu un bandaj sau cu un şal. Va trebui să dormi cu compresa şi să o înlături dimineaţa. Vei observa imediat efectul benefic pe care frunzele de varză le au asupra tiroidei şi implicit asupra întregului organism.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button