Home  /  Boli   /  În viitor vom putea îndepărta ridurile în câteva minute

În viitor vom putea îndepărta ridurile în câteva minute

Frumuseţea este astăzi mai importantă ca niciodată. Aproape fiecare persoană işi doreşte un ten impecabil şi o ţinută desăvârşită în societate, tocmai pentru a fi admirat şi pentru a ţine pasul cu cerinţele exigente ale secolului în care trăim.

În ajutorul nostru vin cercetătorii din industria frumuseţii care au descoperit prima toxină botulinică noninjectabilă, care este un derivat al toxinei botulinice propriu-zise. Aceasta, ca şi substanţa-mamă, a fost creată pentru umplerea ridurilor de pe faţă şi a primit numele de Revance.

În câţiva ani veţi putea să ştergeţi ridurile la fel de uşor cum vă îndepărtaţi machiajul. Revance este un derivat de toxină botulinică pe care îl aplicaţi direct pe piele, apoi acesta este transportat prin ţesutul cutanat de către o substanţă numită peptidă. În momentul de faţă, Revance este testat pentru a vedea dacă elimină ridurile din jurul ochilor. Pe lângă acest produs, dermatologii au conceput şi nişte plasturi cu acid hialuronic sub formă de gel, pe care îi aplicaţi la fel de rapid ca şi crema de zi.

Practic, datorită acestei descoperi extraordinare, nu va mai fi nevoie să mergeţi la cabinetul specialistului pentru a suporta injecţii neplăcute cu substanţe de umplere şi nici nu vă veţi mai arăta adevărata vârstă, pentru că tenul dumneavoastră va fi impecabil. În plus, veţi face totul de acasă, în perfectă siguranţă şi, cel mai important, fără ace şi alte ustensile.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button