Home  /  Boli   /  În anumite condiţii salata poate fi nocivă pentru organism
a

În anumite condiţii salata poate fi nocivă pentru organism

Salata verde este extraordinară pentru organismul nostru, însă în anumite condiţii aceasta poate să ne creeze adevărate probleme de sănătate.

Deşi este considerată printre cele mai hrănitoare elemente, salata iţi poate pune în pericol sănătatea în anumite situaţii. Experţii nutriţionişti din Marea Britanie susţin că un anumit tip de bacterii care se gasesc în pungile cu salată tăiată pot fi aproape imposibil de ucis.

Această situaţie se poate întâmpla ca urmare a faptului că frunzele nu sunt iradiate, mai ales din cauza că acest proces care nu este acceptat de consumatori pentru că le pune în pericol starea de sănătate.

Potrivit statisticilor, în ultima vreme mai multe sute de britanici au fost afectaţi de anumite infecţii după ce au mancat salată cumparată din supermarketuri.

Experţii spun că cea mai mare asociere cu infecţiile o au cei care au consumat salate pre-taiate şi ambalate din lanţurile de supermarketuri. Agenţia pentru Protecţia Sănătăţii arată că există o conexiune între magazine şi felul în care este păstrată salata în cadrul acestora.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button