Home  /  Boli   /  Duşul înainte de culcare nu este tocmai indicat
a

Duşul înainte de culcare nu este tocmai indicat

Nimic nu se compară cu un duş fierbinte seara inainte de a merge la somn, însă acest obicei nu este tocmai indicat. Specialiştii spun că duşul pe care îl faci noaptea poate să îţi ofere o pauză în rutina de dimineaţă, în special dacă îţi place să dormi mai mult. Dar nu intra în duş chiar înainte de a merge la culcare.

Duşurile fierbinţi ar trebui să le faci cu mai mult de două ore înainte de a te culca, deoarece schimbările de temperatură vor tulbura factorii naturali ai corpului tău ce declanşează somnul, ajutandu-te sa dormi bine noaptea.

Învaţă să cureţi corect accesoriile de baie

Buretele de baie este excelent pentru exfoliere şi pentru a îndepărta pielea moartă, dar să nu uităm că aceste accesorii de baie sunt pline de microbi. Spală-ţi buretele de baie o dată pe săptămână, fie cu un amestec diluat pe bază de oţet din vin, fie printr-o sesiune în maşina de spălat vase.

Stoarce buretele după duş şi aseaza-l pe un raft, unde se poate usca cât mai mult cu putinţă. Iar dacă decizi să te speli pe corp cu un prosop sau cârpă moale, asigură-te că o cureţi în fiecare săptămână.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button