Home  /  Boli   /  Alimente care luptă împotriva candidei

Alimente care luptă împotriva candidei

Candida este o ciupercă a cărei existenţă iţi poate influenţa starea mai mult decât crezi. Apariţia acesteia este în strânsă legătură cu alimentaţia de zi cu zi, deoarece o dietă potrivită te ajută să scapi de ea, să te detoxifiezi şi să fii în formă maximă.

Mai jos vă prezentăm câteva alimente care luptă împotriva candidei:

Alimente bogate în vitamina C şi D

Specialiştii susţin că printre substanţele care te ţin departe de această afecţiune se află vitamina C şi D. Cele două substanţe sunt responsabile pentru stimularea sistemului imunitar şi reprezintă o alegere destul de înţeleaptă pentru a elimina candida.

Usturoiul

Un alt aliment, usturoiul, reprezintă un antibiotic natural, extrem de benefic corpului uman, care poate fi utilizat pentru tratarea candidei.

Oţetul din mere

Puteţi folosi şi oţetul din mere pentru tratarea candidei, dar şi extractul din frunze de măslin, ambele având proprietăţi anti-fungice pentru a ajuta la eliminarea excesului de micoze din organism.

Uleiul de cocos

O condiţie principală este aceea ca acest ulei să fie organic şi să fie consumat în doze de maxim o lingură sau două în fiecare zi. În acest fel, vă veţi putea asigura sursa necesară de grăsimi benefice pentru sănătatea a organismului.

Specialiştii susţin că afecţiunea denumită candida reprezintă o infecţie destul de răspândită, însă o puteţi combate în mod eficient şi natural, folosind alimentele enumerate mai sus.

 

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button