Home  /  Boli   /  Făina din seminţe de in curăţă colonul

Făina din seminţe de in curăţă colonul

Detoxifierea colonului este foarte importantă pentru sănătate, de aceea trebuie făcuta cel puţin o data pe an, urmând o dietă bogată în fibre solubile şi insolubile, acestea având calitatea de a absorbi toxinele de la nivelul colonului. De ce trebuie să optezi pentru o dietă de detoxifiere a colonului? Pentru că iţi curăţă colonul într-un mod natural, fără efecte adverse. Pe piaţa există multe produse dedicate curăţării colonului, însă acestea pot provoca efecte adverse precum: deshidratare, greaţă, iritarea colonului.

Pentru o detoxifiere a colonului care să nu implice riscuri, cel mai bine este să apelăm tot la mama natură. Potrivit specialiştilor pentru a curăţa această parte importantă a organismului de toxine este necesar să consumi trei linguriţe de făină de seminţe de în timp de trei săptămâni.

Prin această metodă, se va normaliza cât mai rapid greutatea corpului tău, mai ales din cauza că seminţele de in au capacitatea de a-ţi echilibra nivelul de colesterol din sânge. De asemenea seminţele de in sunt foarte utile în cazul în care suferi ca urmare a unor afecţiuni precum gastrita, ulcer gastric sau duodenal, colită, cistită sau de afecţiuni metabolice.

Tratamentul se aplică astfel: pentru un interval de 21 de zile este necesar să înlocuieşti micul dejun cu o lingură de făină de seminţe de in amestecată cu 100 ml de kefir în prima săptămână.

În cea de-a doua săptămână, va trebui să apelezi la două linguri de făină de seminţe de in amestecate cu 100 ml de kefir, iar în ultima săptămână vei lua trei linguri de faină de seminţe de in care se vor amesteca cu circa 150 ml de kefir.

În cazul în care nu ai posibilitatea de a folosi faină de seminte de in, poţi apela cu succes seminţe de in macinate foarte fin. Experţii susţin că pentru a avea succes, un astfel de tratament de detoxifiere îl poţi urma o singură dată pe an.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button