Home  /  Boli   /  Cuburile de gheaţă menţin tinereţea pielii

Cuburile de gheaţă menţin tinereţea pielii

Cei mai mulţi dintre noi avem preocupări în ceea ce priveşte menţinerea frumuseţii pielii pe o perioadă cât mai lungă de timp. Una dintre cele mai interesante tehnici de îngrijire a pielii este cea în care se apelează la cuburile de gheaţă. Acestea aduc multe beneficii pielii tale, iar tratamentul este la îndemâna oricărei persoane. Este recomandat să iţi faci un obicei în a folosi aceste cuburi de gheaţă şi dimineaţa şi seara, înainte de culcare.

Atunci când sunt aplicate direct pe piele, cuburile de gheaţă au capacitatea de a creşte circulaţia sanguină, iar asta poate oferi pielii o stralucire naturală. Dacă doriţi ca pielea voastră să radieze de frumuseţe, atunci puteţi utiliza în acest sens mai multe cuburi de gheaţă care să fie combinate cu sucuri naturale de fructe.

De asemenea cuburile de gheaţă pot oferi un bun suport pentru diminuarea inflamaţiei cauzată de coşuri şi pete. Este recomandat să aplicaţi în mod direct cuburile de gheaţă pe zonele afectate de acnee, până în clipa când acestea amorţesc. Trebuie să ştiţi că o combinaţie de suc de castravete şi apă congelată poate fi folosită în scopul diminuării cu succes a cearcănelor.

Specialiştii susţin că aceste cuburi de gheaţă tonifiază destul de bine pielea şi se pot folosi chiar înainte de aplicarea machiajului ca să se poată diminua porii de sub acesta. În acest fel tenul va arăta destul de neted şi fără imperfecţiuni.

 

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button