Home  /  Boli   /  Roşiile pot atenua cu succes ridurile pielii
Gallery 3

Roşiile pot atenua cu succes ridurile pielii

Deşi majoritatea femeilor, şi nu numai, apelează la produse cosmetice pentru aşi proteja tenul de efectele nocive ale mediului înconjurător, trebuie specificat faptul că natura are mereu un as în manecă pentru aproape orice problemă.

Experţii susţin că o mască facială cu roşii poate face diferenţa. Roşiile pot fi ingredientul preţios din măştile faciale deoarece acestea au multe beneficii pentru piele, pornind de la minunatul antioxidant pe care îl au în compoziţie, şi anume licopenul.

Această mască poate să ridice o barieră contra radicalilor liberi şi impiedică îmbătrânirea prematură a pielii. În plus, pe lângă licopen, roşiile mai conţin şi vitamina A şi C, iar asta înseamnă că epiderma este hranită în profunzime şi, după câteva tratamente, va avea un aspect mult îmbunătăţit.

În perioada verii, spre exemplu, femeile se confruntă cu un efect de ten lucios din cauza excesului de sebum. În cazul în care veţi folosi masca exfoliantă cu roşii şi zahar, aceasta va ţine sub control acest aspect.

O astfel de mască se poate prepara din pulpa unei roşii şi o linguriţă de zahăr . Este indicat să aplici această mască pe tenul curat, prin mişcări circulare, dar fără să agresezi pielea.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button