Home  /  Boli   /  Aspecte la care nu trebuie să renunţi atunci când eşti într-o relaţie
Gallery 3

Aspecte la care nu trebuie să renunţi atunci când eşti într-o relaţie

Fiecare dintre noi visăm la o relaţie de cuplu fericită. Îl aşteptăm pe Făt-Frumos sau pe Zâna cea Bună. Sperăm că ei vor fi cei care ne vor umple inimile de iubire, ne vor face mereu mici atenţii, cadouri, că ne vor purta pe palme, că ne vor duce pe culmile fericirii. Există însă anumite aspecte la care nu ar trebui să renunţi în favoarea partenerului tău.

Iată două aspecte dintre cele mai importante:

Nu renunţa la visurile tale

În general, femeile nu reuşesc să mai termine liceul sau facultatea pentru că se căsătoresc ori rămân gravide, devin casnice, iar apoi bărbatul este cel care aduce pâinea în casă. Rar un singur salariu poate fi de ajuns, iar de aici apar problemele. Practic în acest fel femeile ajung la mâna bărbaţilor, iar dacă la un moment dat în viitor încep să devină violenţi, femeilor le va fi aproape imposibil să-şi ia copiii şi să plece departe de ei, dacă nu au un venit al lor.

Fiecare are o ambiţie de a realiza ceva în viaţă, iar dacă el nu te încurajează, dorind să nu evoluezi deloc, ar trebui să ai o discutie foarte serioasă cu el, pentru aţi da seama dacă poate să se schimbe în bine şi dacă puteţi continua relaţia pe care aţi început-o din dragoste şi respect.

Nu renunţa la prieteni

Un alt aspect important care se întâmplă des este ca femeia să renunţe la grupul de prieteni. Barbatul iese la o bere cu amicii, însă ea stă acasă pentru a face treabă sau pentru că el este gelos. În unele cazuri, mergi cu el, însă nu te simţi ca în grupul tău de prieteni.
Gândeştete că dacă există astfel de probleme există lipsa de încredere în partener, iar dacă există lista de încredere atunci şansele de reuşită ale unei relaţii sunt minime. De asemenea, dacă relaţia se termină, gandeştete câţi dintre prietenii pe care i-ai lăsat în urmă crezi că vor fi dispuşi să continuie prietenia cu tine, când există riscul să o faci din nou în viitoarea ta relaţie?!. Prietenii şi familia au nevoie şi ei de timpul tău, aşa cum are şi el. Gândeşte-te bine cum iţi vei împărţi viaţa între amor şi socializare.

Acest aspect este valabil şi în cazul bărbaţilor. De multe ori posesivitatea şi frica partenerului de a nu fi inşealat devine o obsesie care într-un final poate să ducă la destrămarea acelui cuplu.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button