Home  /  Boli   /  Află la ce pericole te expui atunci când porţi colanţi

Află la ce pericole te expui atunci când porţi colanţi

Colanţii sunt din ce în ce mai populari printre femei, iar acest lucru nu este de mirare având în vedere cât sunt de lejeri şi cât sunt de practici, mai ales atunci când faci mişcare.

Problema este că acest tip de pantaloni mulaţi, pe lângă beneficii, au şi dezavantaje care iţi pot crea adevarate neplăceri. Iată ce pericole te asteaptă dacă porţi astfel de colanţi:

Colantii îţi oferă confort şi libertate, însă îţi pot aduce şi o mulţime de probleme la nivelul epidermei. Cum in general sunt mulaţi şi realizati dintr-un material sintetic, colanţii favorizează apariţia foliculitei, mai ales atunci când sunt purtaţi cu regularitate. Foliculita este caracterizată prin apariţia unor băşicuţe pline cu puroi, exact la rădăcina firelor de păr. Această iritaţie nu numai că este inestetică, însă provoacă şi un disconfort major, fiind însoţită de mâncărimi puternice.

Aceasta nu este singura problemă, deoarece colanţii foarte mulaţi provoacă şi arsuri stomacale ori dureri abdominale. Astfel pentru a evita problemele menţionate mai sus, poartă astfel de colanţi numai când faci sport şi ai grijă ca, imediat după antrenament, să îi dai jos şi să îţi faci un duş. De asemenea este indicat să speli colanţii după fiecare purtare.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button