Home  /  Boli   /  Liftingul facial şi blefaroplastia – cele mai căutate operaţii estetice de către bărbaţi
a

Liftingul facial şi blefaroplastia – cele mai căutate operaţii estetice de către bărbaţi

Atunci când pomenim despre operaţii estetice ne gândim, în general, doar la partea feminină, dar iată că în ultimii ani nici bărbaţii nu sunt străini de aceste intervenţii, aceştia devenind preocupaţi de menţinerea unui aspect fizic cât mai tânăr.

Barbaţii în jurul vârstei de 50 de ani recunosc că ridurile, liniile frunţii, pleoapele căzute sau calviţia îi fac să aibă un aspect mult mai îmbătrânit, afectându-le viaţa sub diverse aspecte.

„Belafroplastia şi liftingul facial sunt două intervenţii de top în preferinţele bărbaţilor din toată lumea, fapt ce demostrează locurile fruntaşe în statisticile realizate de toate societăţile de chirurgie plastică din lume.

Blefaroplastia este o intervenţie chirurgicală ce îndepărtează pielea în exces şi redă un aspect intinerit feţei. Operaţia este cel mai frecvent indicată după vârsta de 35 de ani. Acest tip de intervenţie poate fi realizată şi de persoanele tinere pentru remodelarea aspectului congenital al pleoapelor sau pentru îndepărtarea cearcanelor sau pungilor inestetice.

 

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button