Home  /  Boli   /  Usturoiul, uleiul de cocos şi oţetul din mere, utile pentru tratarea candidei

Usturoiul, uleiul de cocos şi oţetul din mere, utile pentru tratarea candidei

Specialiştii spun că afecţiunea denumită candida este, de fapt, un tip de ciupercă. Ei sunt de părere că printre substanţele care te ţin departe de această afecţiune se află vitamina C şi D. Cele două substanţe sunt responsabile pentru stimularea sistemului imunitar şi reprezintă o alegere destul de înţeleaptă pentru a elimina candida.

Conform specialiştilor, sunt multe plante bogate în aceste vitamine, iar consumul acestora vă poate oferi mult ajutor pentru depăşirea problemelor de acest fel. Un alt aliment, usturoiul, reprezintă un antibiotic natural, extrem de benefic corpului uman, care poate fi utilizat pentru tratarea candidei.

Puteţi folosi şi oţetul de mere pentru tratarea candidei, dar şi extractul din frunze de măslin – ambele având proprietăţi anti-fungice pentru a ajuta la eliminarea excesului de micoze din organism.

Uleiul de cocos – o condiţie principală este aceea că acest ulei să fie organic şi să fie consumat în doze de maxim o lingură sau două în fiecare zi. În acets fel, vă veţi putea asigura sursa necesară de grăsimi sănătoase pentru o sănătate optimă a organismului.

Medicii spun că afecţiunea denumită candida reprezintă o infecţie destul de răspândită, dar o puteţi combate în mod eficient şi natural, folosind alimentele enumerate mai sus.

 

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button