Home  /  Boli   /  Varza luptă împotriva cancerului de colon

Varza luptă împotriva cancerului de colon

Probabil mulţi dintre noi cunoaştem calităţile incontestabile ale verzei. Cu multe secole în urmă, varza a fost utilizată destul de des în medicina populară, pentru tratamentul foarte multor boli. Aceasta poate fi consumată ca aliment dar şi ca medicament alternativ.

Sucul de varză este extrem de eficient în tratarea bolilor digestive, însă în momentul în care este combinat cu ghimbirul, mierea și scorțișoara, cele patru ingrediente vor crea un amestec uimitor, capabil să trateze nenumărate boli și să creeze o imunitate pregătită să facă față oricărei provocări.

Pentru un pahar din acest amestec vei avea nevoie de:

◦ o jumătate de kilogram de varză albă proaspătă

◦ o bucățică de doi cm de rădăcină de ghimbir

◦ doua lingurițe de miere

◦ un vârf de linguriță de scorțișoară

Mod de preparare

Procedeul este simplu şi la îndemâna oricui. Trebuie doar să spălați varza, să o curățați de frunzele afectate, să o tăiați în bucățele potrivite pentru a încape în storcător. După ce ați terminat cu varza trebuie să curățați de coajă rădăcină de ghimbir, apoi spălați-o bine. Adăugați rând pe rând varza și ghimbirul, în storcător, până când se va umple un pahar de aproximativ 150-200 de grame. La final adăugați mierea și scorțișoară, amestecând bine pentru omogenizare. Astfel veţi obţine un suc extrem de benefic, mai ales în ceea ce priveşte bolile de colon şi prevenirea acestora.

 

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button