Home  /  Boli   /  Fructele goji – extrem de benefice pentru corpul uman

Fructele goji – extrem de benefice pentru corpul uman

Fructele goji sunt printre cele mai sănătoase şi energizante fructe pentru organismul uman. Acestea se consumă proaspete, cât şi sub formă de suc, pudră, capsule sau uscate. Experţii în domeniul nutriţional susţin că fructele goji uscate reprezintă forma cea mai bine adaptată consumului terapeutic, în acest mod acestea putându-se conserva timp de un an. Ele pot păstra astfel multe dintre substanţele benefice, fiind, cel mai uşor mod de consumat şi procurat. Totuşi, faţă de alte fructe, goji trebuie consumate în funcţie de anumite criterii:

Nutritioniştii spun că fructele goji au darul de a echilibra aportul de nutrienţi şi oxigen în corpul uman, iar asta poate cauza simptome neplăcute, în primele zile de consum, cum ar fi: dorinţa de a merge des la toaletă, oboseala fizică şi psihică sau somnolenţa.

În plus, trebuie să ţineţi cont de faptul că aceste simptome nu ţin niciodată mai mult de două săptămâni, iar după aceea veţi simţi cu adevărat beneficiile fructelor goji. Cei care mănâncă fructe goji se simt mai bine, dorm mai bine şi au o stare psihică echilibrată.

Este recomandat ca în primele 72 de ore să se consume câte 5 fructe goji pe zi, iar după aceste zile, este indicat să se dubleze cantitatea. În cazul în care va apărea o stare de rău, se va diminua cantitatea la jumătate.

Pe de altă parte, trebuie spus că un consum regulat al acestor fructe se recomandă celor care nu suferă de probleme grave de sănătate, care doresc să işi îmbunătăţească starea generală de sănătate fizică şi psihică şi să prevină îmbolnăvirile.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button