Home  /  Boli   /  Exerciţiile fizice nu ne scapă de efectele negative ale alcoolului consumat în exces

Exerciţiile fizice nu ne scapă de efectele negative ale alcoolului consumat în exces

Stim cu totii ca exercitiile fizice sunt un miracol pentru organism, insa acest lucru nu este valabil si in ceea ce priveste consumul de alcool peste masura. Conform specialistilor, exercitiile fizice de a doua zi, pot duce la o mica ameliorare a senzatiei de mahmureala, dar in cazurile de alcoolism sau betii serioase, sportul nu ajuta deloc.

Totul a pornit in urma unui sondaj social efectuat de specialistii in domeniu, conform caruia unul din cinci oameni din Regatul Unit, a declarat ca obisnuieste sa faca miscare in speranta revenirii dupa o partida serioasa de baut. Sondajul a scos la iveala ca unul din cinci britanici bea mai mult decat recomanda specialistii pentru a evita caderea in alcoolism. Asta inseamna mai mult de doua pahare de vin pentru femei si mai mult de trei pentru barbati.

A devarul este ca exercitiile fizice facute cu regularitate nu salveaza pe nimeni de ciroza sau alte boli asociate consumului de bauturi alcoolice. Bautura in exces te erodeaza incetul cu incetul, iar cand iti dai seama de acest lucru, este deja prea tarziu. Din pacate efectele alcoolului asupra organismului nu pot fi compensate atat de usor, deoarece alcoolul afecteaza organismul incet dar sigur.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button