Home  /  Boli   /  Nu lasaţi hemoroizii să vă strice vacanţa

Nu lasaţi hemoroizii să vă strice vacanţa

Hemoroizii sunt inflamaţii ale venelor de la nivelul rectului inferior şi anusului. Persoanele care suferă din această cauză nu trebuie să ignore sfaturile medicilor mai ales în perioada vacanţei.

Iată care sunt sfaturile specialiştilor pentru a evita problemele pe timpul vacanţei şi nu numai.

Evitaţi alimentele condimentate

Consumul de condimente poate declanşa o criză hemoroidală. Alegeţi cu grijă din meniurile bogate, pentru a nu vă strica vacanţa.

Evitaţi consumul excesiv de alcool

Alcoolul poate duce şi el la crize pentru cei suferinzi de hemoroizi. Pentru un concediu ideal aceşti pacienţi trebuie sa consume cât mai puţin alcool.

Nu petreceţi foarte mult timp la volan

Şofatul pe distanţe lungi le poate înrăutăţi starea celor au hemoroizi. Sunt indicate în aceste cazuri pauzele cât mai dese.

Ce trebuie să luaţi cu dumneavoastră 

Orice persoană care ştie că are probleme din cauza hemoroizilor nu trebuie să plece în concediu fără laxative şi antibiotice intestinale. Constipaţia şi diareea favorizează crizele.

Mâncaţi sănătos

Este important să nu ne îngrăşăm în vacanţă – greutatea în exces poate mări presiunea pe venele pelviene ceea ce favorizează apariţia hemoroizilor sau înrăutăţirea stării celor deja existenţi. De asemenea sedentarismul nu este bun deloc, astfel trebuie să ne mişcăm mult şi să ne hrănim sănătos, chiar dacă totul ne îndeamnă la leneveala şi exces.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button