Home  /  Boli   /  Vrei o piele catifelată? Adaugă această băutură în apa de baie

Vrei o piele catifelată? Adaugă această băutură în apa de baie

Ştim cu toţii că berea consumată cu moderaţie poate fi un bun medicament, însă puţini sunt cei care ştiu că berea are numeroase beneficii şi asupra frumuseţii.

Acum aproximativ două milenii, oamenii au început să pună bere în apa de baie. Femeile din Egipt şi cele romane foloseau berea pentru a-şi îngriji pielea. Este posibil ca de aici oamenii să se fi inspirat pentru a pune drojdie de bere în produsele de înfrumuseţare.

Există mai multe ritualiri de înfrumusetare care implică această băutură îndrăgită, iar printre ele se numară băile, masajul şi împachetările. Astfel, pielea este hrănită, nervii sunt calmaţi, iar insomnia nu va mai fi o problemă.  Pentru a obţine toate aceste beneficii, tot ce trebuie să faci este să adaugi în apa de baie puţină bere.

De asemenea, berea este indicată şi la clătirea părului, deoarece îl face mai strălucitor. Este un truc pe care şi Jackie Kennedy îl folosea în anii 1960. Spre exemplu, poţi amesteca puţină bere cu şampon într-o cană. Apoi, spală-ţi  părul cu acel amestec şi clăteşte bine. Mirosul berii nu va persista.

Un alt aspect demn de ţinut minte este faptul că berea te ajută în cazul în care îţi simţi picioarele obosite. Tot ce trebuie să faci este să amesteci o sticlă de bere cu o cană de lapte şi două linguri de miere, adăugând apoi şase căni de apă. Când amestecul este gata, lasă-ţi picioarele în acest amestec timp de aproximativ 15 minute. Astfel vei scăpa de problemele supărătoare cauzate de picioarele obosite.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button