Home  /  Boli   /  Află cum poţi să-ţi menţii greutatea ideală

Află cum poţi să-ţi menţii greutatea ideală

Este dificil uneori să ţii o dietă pentru o perioadă lungă de timp, mai ales că, după ce renunţi la aceasta, tendinţa este de a acumula kilogramele pe care ai reuşit cu greu să le dai jos.

În principiu dietele te ajuta să ajungi la greutatea dorită, însă, păstrarea acesteia depinde de obiceiurile alimentare pe care le ai în general. Astfel, este important să alternezi alimentele sănătoase cât mai mult posibil pentru a-ţi menţine greutatea optimă.

Spre exemplu, poţi să înlocuieşti micul dejun clasic cu acest amestec sănătos, pentru o perioadă de maxim două săptămâni şi o să vezi cum pierzi pană la două kilograme fără a depune prea mult efort. Există nenumărate astfel de amestecuri sănătoase, însă, este important să le alternezi pentru ca organismul să nu fie privat de vitamine esenţiale, capabile să-ţi îmbunătăţească metabolismul.

Ingrediente

◦ o cană de zmeură;
◦ o  banană;
◦ un măr;
◦ o jumătate de lămâie;
◦ o lingură de seminţe de in.

Mod de preparare

Adaugă toate ingredientele într-un blender şi amestecă până când obţii o consistenţă omogenă.

Consumă în fiecare dimineaţă, timp de două săptămâni acest amestec, iar apoi poţi să-l înlocuieşti cu un altul la fel de sănătos, dar cu alte proprietăţi benefice pentru organism.

Copyright ©2024 ELYTIS Hospital| Powered by DDM logo DDM
Call Now Button